update TouchToTell

Update TouchToTell met fijne nieuwe mogelijkheden

Het is zover. Nieuwe mogelijkheden in de update van TouchToTell. Mis ze niet en houd je apps up to date via de App Store-app op je iPad of door  het automatisch updaten van je apps aan te zetten onder ‘instellingen’.

NIEUW:

– Naast onze eigen kernvocabulaire van 1500 woorden in de app offline ,kun je nu duizenden foto’s, illustraties, picto’s en 3d-symbols online rechtstreeks selecteren in de app, met meerdere tegelijkertijd in 1 handeling. Elke afbeelding is door ons handmatig geselecteerd, aangepast en geplaatst in een kader of door het illustratieteam van TouchToTell ontworpen. Wekelijks wordt nieuw materiaal toegevoegd.
Je mag ons benaderen met verzoeken.
– Toegang tot het begeleiders-menu is aangepast. Vul hier ’touch’ in en je hoeft de code pas na 10 min nogmaals in te voeren zodat je rustig kunt wijzigen.
– Nieuw is het overzichtelijk leren/gebruiken van werkwoorden in de tegenwoordige tijd, verleden tijd en als voltooid deelwoord.
– Optioneel kun je er nu voor kiezen de afbeelding te vergroten bij aanraking.
– De klanken/letters van onze letterkaarten zitten nu ook in de app met bijbehorende audio.
– Onderwerpen kunnen nu gegroepeerd worden in functionele pop-Ups.
– In plaats van de 4 hoofd-instapniveau’s in de leidraad zijn er nu 6 instapmogelijkheden.
– Je kunt rechtstreeks Top-Down starten op niveau 6 (in de volledige versie).
– Diverse aanpassingen en bug-fixes.
– We hebben nu ook een Duitse versie maar deze staat nog niet open in de Duitse App-store : De teksten moeten nog gecorrigeerd en aangepast worden.

We gaan de komende tijd regelmatig tips plaatsen op onze website en op social media waarin we per nieuwe functie stapsgewijze uitleg zullen geven.

Volg je ons al?

Op instagramfacebook  en  Twitter

 

En nog meer goed nieuws: De basiscursus van TouchToTell is vanaf nu geaccrediteerd voor logopedisten en ergotherapeuten.

De cursus wordt gegeven door Esther Smolders in Utrecht bij rdgKompagne en het is mogelijk de cursus incompany aan te vragen. Wil je meer informatie? Stuur ons een mailtje op info@touchtotell.com