17. Basiscursus geaccrediteerd - TouchToTell
18042
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18042,woocommerce-no-js,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
touch to tell
touch to tell
touch to tell

17. Geaccrediteerde basiscursus TouchToTell

VOORLOPIG ONLINE INTERACTIEF

 

TouchToTell is een communicatie-app voor de iPad, met een unieke ingebouwde methode om oefenen van taal te combineren met de totstandkoming van een persoonlijk vocabulaire. Spraak en taalbegrip worden functioneel getraind. Gelijktijdig ontstaat stap voor stap een persoonlijk communicatiehulpmiddel. Voor het trainen van spraak en taalbegrip bevat de app een grote hoeveelheid oefeningen en heeft het vocabulaire een doordachte opbouw met een vaste structuur, die meegroeit met het begripsniveau van de cliënt of leerling. Door deze unieke opzet vormt TouchToTell voor logopedisten een tijdbesparende en zeer functionele behandelmethode.

In deze cursus leert u de uitgebreide mogelijkheden van TouchToTell kennen en leert u hoe u deze kunt inzetten om uw cliënt optimaal te begeleiden. U leert hoe u TouchToTell op verschillende manieren kunt gebruiken ter bevordering van spraak en taalbegrip en hoe u de cliënt of leerling kunt stimuleren zelf te oefenen.

 

Deze cursus is niet alleen geschikt voor logopedisten, maar ook voor andere therapeuten, leerkrachten en persoonlijk begeleiders die met TouchToTell te maken hebben of krijgen.

Begeleiding: Esther Smolders
Plaats: rdgKompagne vestiging Utrecht
Duur: 10.00 tot 16.30 uur
Prijs: € 180,- incl. lunch, excl. BTW  Online: € 160 excl BTW.

  • Prijs is 160 euro excl. BTW zolang de cursus online gegeven wordt. De inhoud blijft gelijk. Het is een interactieve online cursus in een kleine groep. U ontvangt vooraf de hand-out en instructies thuis.
  • De cursus is geaccrediteerd voor 6 punten.
  • Aantal deelnemers: 4 tot 10.

Beschikbare data:

Data:

Woensdag 26-05-2021 (Indien mogelijk in Utrecht, anders online)

Woensdag 29-09-2021 (Indien mogelijk in Utrecht, anders online)

Woensdag 17-11-2021 (Indien mogelijk in Utrecht, anders online)

Het is ook mogelijk om de basiscursus op eigen locatie te volgen bij minimale deelname van 5 personen. (na lockdown) Prijs: € 160,- excl. BTW en reiskosten.

Aanvraag via info@touchtotell.com