Vocabulaire met duizenden woorden in de TouchToTell-app

TouchToTell heeft een gespecialiseerde kernvocabulaire met >1500 woorden en klanken. Ontwikkeld door een logopedist in samenwerking met een landelijk testteam van logopedisten en begeleiders.

De kernvocabulaire staat in de TouchToTell-app. Hoe hoger het startniveau , hoe meer items er tegelijkertijd open staan in het communicatieprofiel.

Er kan  zowel Bottom-Up als Top-Down gestart worden.

 

Naast deze kernvocabulaire hebben we nu ook een gigantische database met duizenden woorden die rechtstreeks, met meerdere tegelijk, in de app te plaatsen zijn. (update Oktober!) Elke week wordt er flink aangevuld.

Het zijn foto’s, illustraties , 3D-afbeeldingen, picto’s en symbolen. Iedere afbeelding is door ons team één voor één geselecteerd en optimaal aangepast in een kader.

We hebben duizenden afbeeldingen gekocht bij Shutterstock en we hebben twee illustratoren die voor TouchToTell hard aan het werk zijn.

Dit alles zodat je alleen een zoekopdracht in hoeft te typen. Bijvoorbeeld ‘muziekinstrumenten’. Daarna selecteer je een aantal afbeeldingen die in een keer geplaatst worden in het communicatieprofiel voor gebruik in de communicatie.

En met deze selectie kun je ook , indien gewenst, meteen oefeningen samen stellen in de app.

En dit is nog niet alles, we komen met nog meer heel mooi nieuws..

Meer weten?

Kom naar het jaarlijks congres ISAAC-NF   2 oktober a.s.  en/of naar de

Afasieconferentie 2019 van Afasienet 4 en 5 oktober a.s. of

het Hersenletselcongres op 4 november.

We zien je graag op een van deze dagen en natuurlijk is het handig ons in de gaten te houden op instagram of

facebook  en  Twitter