Nieuwe letterkaarten en praatplaten van TouchToTell

Benieuwd naar deze nieuwe geplastificeerde letterkaart in A3 formaat en naar de praatplaten?

Nu te verkrijgen op het jaarlijks congres ISAAC-NF   2 oktober a.s.  en op de

Afasieconferentie 2019 van Afasienet 4 en 5 oktober a.s.

en binnenkort online te bestellen.

We komen met nog meer mooi nieuws.. Nieuwsgierig? Dan zien we je graag op een van deze dagen en natuurlijk kun je ons ook in de gaten houden op instagram ,

facebook  en  Twitter

Basiscursus  TouchToTell

TouchToTell is een communicatie-app voor de iPad, met een unieke ingebouwde methode om oefenen van taal te combineren met de totstandkoming van een persoonlijk vocabulaire. Spraak en taalbegrip worden functioneel getraind. Gelijktijdig ontstaat stap voor stap een persoonlijk communicatiehulpmiddel. Voor het trainen van spraak en taalbegrip bevat de app een grote hoeveelheid oefeningen en heeft het vocabulaire een doordachte opbouw met een vaste structuur, die meegroeit met het begripsniveau van de cliënt of leerling. Door deze unieke opzet vormt TouchToTell voor logopedisten een tijdbesparende en zeer functionele behandelmethode.

In deze cursus leer je de uitgebreide mogelijkheden van TouchToTell kennen en leer je hoe je deze kunt inzetten om de cliënt optimaal te begeleiden. Je leert hoe je TouchToTell op verschillende manieren kunt gebruiken ter bevordering van spraak en taalbegrip en hoe je de cliënt of leerling kunt stimuleren zelf te oefenen.

Deze cursus is niet alleen geschikt voor logopedisten, maar ook voor andere therapeuten, leerkrachten en persoonlijk begeleiders die met TouchToTell te maken hebben of krijgen.

Voor meer informatie en inschrijven: https://rdgkompagne.nl/basiscursus-touchtotell/

Het is mogelijk om op eigen locatie de cursus te volgen . Aanvraag meer info: https://www.touchtotell.com/contact/

 

Begeleiding: Esther Smolders
Plaats: rdgKompagne vestiging Utrecht
Duur: 10.00 tot 16.30 uur
Prijs: € 120,- incl. lunch, excl. BTW
Aantal deelnemers: 5 tot 10