Basiscursus TouchToTell

Geaccrediteerde basiscursus TouchToTell

 

TouchToTell is een communicatie-app voor de iPad, met een unieke ingebouwde methode om oefenen van taal te combineren met de totstandkoming van een persoonlijk vocabulaire. Spraak en taalbegrip worden functioneel getraind. Gelijktijdig ontstaat stap voor stap een persoonlijk communicatiehulpmiddel. Voor het trainen van spraak en taalbegrip bevat de app een grote hoeveelheid oefeningen en heeft het vocabulaire een doordachte opbouw met een vaste structuur, die meegroeit met het begripsniveau van de cliënt of leerling. Door deze unieke opzet vormt TouchToTell voor logopedisten een tijdbesparende en zeer functionele behandelmethode.

In deze cursus leert u de uitgebreide mogelijkheden van TouchToTell kennen en leert u hoe u deze kunt inzetten om uw cliënt optimaal te begeleiden. U leert hoe u TouchToTell op verschillende manieren kunt gebruiken ter bevordering van spraak en taalbegrip en hoe u de cliënt of leerling kunt stimuleren zelf te oefenen.

Deze cursus is niet alleen geschikt voor logopedisten, maar ook voor andere therapeuten, leerkrachten en persoonlijk begeleiders die met TouchToTell te maken hebben of krijgen.

Begeleiding: Esther Smolders
Plaats: rdgKompagne vestiging Utrecht
Duur: 10.00 tot 16.30 uur
Prijs: € 180,- incl. lunch, excl. BTW

  • De cursus is geaccrediteerd voor 6 punten.
  • Aantal deelnemers: 4 tot 10.

Beschikbare datum:

Woensdag 17-11-2021 in Utrecht

Het is ook mogelijk om de basiscursus op eigen locatie te volgen bij minimale deelname van 5 personen. (na lockdown) Prijs: € 160,- excl. BTW en reiskosten.

Aanvraag via info@touchtotell.com