sinterklaas - TouchToTell
18616
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18616,woocommerce-no-js,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Sinterklaas

Op deze pagina staan kant en klare categorieën met als thema Sinterklaas. Categorieën uitgewerkt voor volwassenen en categorieën voor de kinderlijn Sammie. Het kunnen eenvoudige praatplaten zijn of uitgebreide pagina’s inclusief kernwoorden.

Iedere kant en klare categorie heeft een eigen code. Zodra je een code invoert in een bestaand profiel, in de TouchToTell-app, op je iPad kun je er meteen gebruik van maken.

Je hebt internet nodig op je iPad om een gedeelde categorie te kunnen inladen. En je hebt versie 1.6.2 van TouchToTell nodig. Updaten doe je in de Appstore-app direct op je iPad.

Volg je ons al op Facebook, Instagram of twitter? Gedeelde categorieën worden steeds aangevuld en op Social media gemeld.
Sinterklaas Sammie TouchToTell

Sinterklaas

 

CODE: xv4mRnh8

 

Inhoud:

  • 32 sinterklaaswoorden met illustraties van TouchToTell uit de kinderlijn Sammie.
  • Getallen 0 t/m 10.
  • De lidwoorden.
  • 9 kernwoorden van TouchToTell.
  • 12 onderwerpen
  • 10 werkwoorden. De werkwoorden passen zich aan aan het onderwerp.

Vergeet niet de kinderstem te selecteren onder “mijn profiel”, “stem kiezen” , “NL” , scrollmenu met stemmen: De kinderstem staat onderaan “Merel” en “Thijs” ( Alleen bij gebruik van een (proef)licentie mogelijk.)